Huom! Olemme uusimassa sivujamme.


Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt VRI ry

PÄRNUN ASUNTO


VRI:n Pärnun huoneisto ja sen käyttö

1. Yleistä

Jo vuonna 1936 kirjoitettiin seuraavaa:
”Pärnu on iloisen mielen kylpyläkaupunki, josta koko Viro saa olla ylpeä ja johon jokaisen Itämerellä matkailijan, mistä tahansa hän onkin kotoisin, kannattaisi poiketa.

Pysähdys kesäiseen Pärnuun, heleän auringonpaisteen, suolaisen meriveden, virkistävien länsituulten, ihastuttavien bulevardien, erinomaisten uintimahdollisuuksien, nykyaikaisten hoitoloiden, musiikin ja ystävällisten ihmisten kaupunkiin, pystyy poistamaan huomisen varjot hermostuneen nykysukupolven kasvoilta, vaikka huominen asettaisikin minkälaisia vaatimuksia tahansa.”

Satunnaiset matkailijat totesivat kaiken tämän olevan edelleenkin totta. Siksipä VRI osti kesällä 2004 osakehuoneiston jäsenistönsä käyttöön. Kannattaa siis käydä tutustumassa!

Huoneisto (2h+kk+ parveke => etelä/kaakko) on uudessa viisikerroksisessa talossa vajaan 3 km päässä Pärnun ydinkeskustasta osoitteessa Metsa 15a as 23. Huoneisto sijaitsee neljännessä kerroksessa ja talo on hissillä varustettu. Talo sijaitsee Papiniidun kauppakeskittymän välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löydät kaiken tarvittavan läheltä, myös apteekin ja, ravintoloita. Katso tarkemmin sijainti esim. internetistä linkistä, johon hakuosoitteeksi kirjoitat Metsa 15a, Pärnu. Tai Here map Metsa 15a Pärnu.

Osakehuoneistoon on hankittu peruskalustus neljää lomailijaa varten (kaksi vuodetta makuuhuoneessa ja kaksi avattavaa vuodesohvaa olohuoneessa). TV löytyy ja siinä Suomen kanavia 2 kpl + muita noin 20 kpl. Keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni, sähköhella, jääviileäkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä jonkin verran kokkailuvälineitä. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone.

Lemmikkieläimet eivät ole suotavia, koska joukossamme saattaa olla allergisia huoneiston käyttäjiä.

2. Miten saat vuokrattua
Vuokraustoimintaa jatketaan seuraavilla pelisäännöillä ja hinnoilla.
Ensisijaisesti huoneistoa vuokrataan vain viikko kerrallaan, mutta varaustilanteen salliessa myös osaviikot ja viikonloput sekä pidemmät jaksot ovat mahdollisia.
Vuokrahinnat ovat HI:n ja IL:n jäsenille alla olevan taulukon mukaiset (voimassa toistaiseksi).

Ajankohta Viikkohinta viikonloppu
tai osaviikko
Tammi – huhtikuu,
viikot 01-17
150 100
Huhti-toukokuu,
viikot 18-22
200 140
Kesä-elokuu,
viikot 23-35
350 240
Syys-lokakuu,
viikot 36-39
200 140
Loka-joulukuu,
viikot 40-52
150 100

VRI:n Pärnun huoneistosta keskustellaan palstalla (hintatiedot ja tarjoukset VRI:n jäsenille)

Muista myös Insinööriliiton tarjoukset laivayhtiöihin. Osa tarjouksista näkyy vain jäsensivuilla.

Aloitus-lopetusajankohdat

Kalenteri pyritään pitämään ajantasalla. Peruutuspaikat ja ”äkkilähdöt” voit tiedustella Olavilta (mob. 0400 616942) sopuhintaan.


3. Miten pääset Pärnuun

 

4. Miten menet Pärnussä asunnolle – Paikalliskuljetus

 

5. Lisätietoa Pärnusta

Kaikkea mukavaa löytyy ja hintataso on ainakin tällä hetkellä edullinen, joten ostosten teko kannattaa. EU:hun siirtyminen nosti hieman hintoja. Parhaat ja ajankohtaisimmat vinkit tapahtumista kannattaa hakea Turisti-INFO:sta Ruutlin (kävelykadun) varrelta keskustasta. Yleistä tietoa Pärnusta Linkki
Linkki
Linkki.

Satunnaisten matkailijoiden vinkit:

Antoisaa ja virkistävää lomailua Pärnussa toivottaa VRI hallitus.ETUSIVU | LEVIN MÖKKI | PÄRNUN ASUNTO