Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt VRI ry

VRI ry on vuonna 1956 Valtionrautateillä perustettu rautatiealalla toimivien insinöörien yhdistys, joka kuuluu Insinööriliitto IL ry:n liittoyhteisöön alueyhdistyksen kautta. VRI:n jäsenet toimivat useissa rautatiealan yrityksissä ja virastoissa mm. rataverkon ja kaluston ylläpidossa, konsultoinnissa, rataverkon hallinnossa ja turvallisuusalalla. << Lue lisää. >>

VRI jäsenistön pikkujouluteatteri 3.12.2022

VRI järjestää jäsenistölleen mahdollisuuden osallistua pikkujoulun merkeissä teatteri-tapahtuman lauantai 03.12.2022 klo 13 alkaen Suomen Kansallisteatterin Vallilan teatteri-salissa, joka on tehty Pasilan konepajan kokoonpanohalliin. Teatteriesitys on Kjell Westön kirjaan perustuva Tritonus, joka sisältää paljon live-musiikkia ja kestää noin 3 tuntia.

Tarkempi info jäsenille 23.10.2022 lähetetyssä sähköposti infossa.

.

Oletko vaihtanut työpaikkaa tai ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Ajantasaiset työpaikka- sekä yhteystiedot ovat tärkeä tieto yhdistyksellemme. Osoitteessa www.ilry.fi/muutos voit päivittää omat tietosi 31.12.2022 asti. Kiitos yhteistyöstä.

Jäsenetuja

Mökki Levin Isorakassa, lomaosakkeessa (Salmenlankartanossa) on tilaa 4-6 henkilölle, alakerrassa 39 m^2 ja parvella 24 m^2. Mökki on hyvin varusteltu ja sieltä on lyhyet etäisyydet aktiviteetteihin.

Hyvin varusteltu ja viihtyisä asunto 2 h + kk + parveke Pärnussa, sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Pärnun keskustasta.

Miksi järjestäytyä

  • Oma liitto on aidosti kiinnostunut työelämäsi tasa-arvosta ja tekee lujasti töitä sen edistämiseksi.

  • Omasta liitosta saat henkilökohtaista ura- ja palkkaneuvontaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Apua löytyy uran jokaiseen käänteeseen.

  • Saat yt-neuvottelutilanteessa yksilöllistä tukea ja apua omasta liitosta – työttömyyskassasta saat ainoastaan työttömyyspäivärahan työttömyyden alettua.

  • Jos työnantaja jättää palkat maksamatta, oman liiton lakimiehet hoitavat asian selvittelyn puolestasi.

  • Kukaan ei usko joutuvansa työsuhteessa hankaluuksiin. Oma liitto auttaa kaikissa työsuhteen ongelmatilanteissa sekä myös positiivissa käänteissä, kuten työsopimuksen laatimisessa.

  • Lisätietoja Insinööriliitosta.

Mitä muuta saat?