ETUSIVU 2019-03-08T01:06:06+00:00

Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt VRI ry

VRI ry on vuonna 1956 Valtionrautateillä perustettu rautatiealalla toimivien insinöörien yhdistys, joka kuuluu Insinööriliitto IL ry:n liittoyhteisöön alueyhdistyksen kautta. VRI:n jäsenet toimivat useissa rautatiealan yrityksissä ja virastoissa mm. rataverkon ja kaluston ylläpidossa, konsultoinnissa, rataverkon hallinnossa ja turvallisuusalalla. << Lue lisää. >>

VUOSIKOKOUS 22.3.2019

ILMOITTAUDU

Vuosikokous - kokouskutsu

Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt VRI ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään 22.3.2019 SOKOS HOTEL VANTAA, VANTAA, Hertaksentie 2, 01300 VANTAA, klo 17.00 alkaen. Asialistalla on sääntömääräiset asiat. Ilmoittauduthan kokoukseen sähköpostilla tiedotus@vri.fi tai oheisen painikkeen avulla 15.3.2019 mennessä. Kokousasiakirjat ovat saatavissa 19.–21.3.2019 osoitteesta tiedotus@vri.fi Tilaisuuden päätteeksi ruokailu. Tämä kokouskutsu on julkaistu 7.3.2019 ja kutsu, sekä esityslista lähetetty sähköpostitse 7.3.2019.
ILMOITTAUDU

Jäsenetuja

Mökki Levin Isorakassa, lomaosakkeessa (Salmenlankartanossa) on tilaa 4-6 henkilölle, alakerrassa 39 m^2 ja parvella 24 m^2. Mökki on hyvin varusteltu ja sieltä on lyhyet etäisyydet aktiviteetteihin.

Hyvin varusteltu ja viihtyisä asunto 2 h + kk + parveke Pärnussa, sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Pärnun keskustasta.

Miksi järjestäytyä

  • Oma liitto on aidosti kiinnostunut työelämäsi tasa-arvosta ja tekee lujasti töitä sen edistämiseksi.

  • Omasta liitosta saat henkilökohtaista ura- ja palkkaneuvontaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Apua löytyy uran jokaiseen käänteeseen.

  • Saat yt-neuvottelutilanteessa yksilöllistä tukea ja apua omasta liitosta – työttömyyskassasta saat ainoastaan työttömyyspäivärahan työttömyyden alettua.

  • Jos työnantaja jättää palkat maksamatta, oman liiton lakimiehet hoitavat asian selvittelyn puolestasi.

  • Kukaan ei usko joutuvansa työsuhteessa hankaluuksiin. Oma liitto auttaa kaikissa työsuhteen ongelmatilanteissa sekä myös positiivissa käänteissä, kuten työsopimuksen laatimisessa.

  • Lisätietoja Insinööriliitosta.

Mitä muuta saat?