Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt VRI ry

VRI ry on vuonna 1956 Valtionrautateillä perustettu rautatiealalla toimivien insinöörien yhdistys, joka kuuluu Insinööriliitto IL ry:n liittoyhteisöön alueyhdistyksen kautta. VRI:n jäsenet toimivat useissa rautatiealan yrityksissä ja virastoissa mm. rataverkon ja kaluston ylläpidossa, konsultoinnissa, rataverkon hallinnossa ja turvallisuusalalla. << Lue lisää. >>

Jäsentiedote Raideliikenteen insinöörien ja ylempien toimihenkilöiden VRI ry:n
vuosikokouksesta 2020

Vuosikokous tulee pitää sääntöjen mukaan huhtikuun loppuun mennessä ja se oli suunniteltu pidettäväksi 24.4.2020. Tässä yhteiskuntaan asetetussa poikkeustilanteessa VRI:n hallitus katsoo, että kokouksemme siirretään myöhäisempään ajankohtaan.

Tarkempi vuosikokouksen ajankohta ilmoitetaan sekä kokouskutsut lähetetään myöhemmin, kun vallitseva tilanne selkiintyy ja yhteiskuntamme palaa normaalitilaan.

Raideliikenteen Insinöörit ja Ylemmät toimihenkilöt VRI ry Hallitus

Oletko vaihtanut työpaikkaa tai ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Ajantasaiset työpaikka- sekä yhteystiedot ovat tärkeä tieto yhdistyksellemme. Osoitteessa www.ilry.fi/muutos voit päivittää omat tietosi. Kiitos yhteistyöstä.

Jäsenetuja

Mökki Levin Isorakassa, lomaosakkeessa (Salmenlankartanossa) on tilaa 4-6 henkilölle, alakerrassa 39 m^2 ja parvella 24 m^2. Mökki on hyvin varusteltu ja sieltä on lyhyet etäisyydet aktiviteetteihin.

Hyvin varusteltu ja viihtyisä asunto 2 h + kk + parveke Pärnussa, sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Pärnun keskustasta.

Miksi järjestäytyä

  • Oma liitto on aidosti kiinnostunut työelämäsi tasa-arvosta ja tekee lujasti töitä sen edistämiseksi.

  • Omasta liitosta saat henkilökohtaista ura- ja palkkaneuvontaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Apua löytyy uran jokaiseen käänteeseen.

  • Saat yt-neuvottelutilanteessa yksilöllistä tukea ja apua omasta liitosta – työttömyyskassasta saat ainoastaan työttömyyspäivärahan työttömyyden alettua.

  • Jos työnantaja jättää palkat maksamatta, oman liiton lakimiehet hoitavat asian selvittelyn puolestasi.

  • Kukaan ei usko joutuvansa työsuhteessa hankaluuksiin. Oma liitto auttaa kaikissa työsuhteen ongelmatilanteissa sekä myös positiivissa käänteissä, kuten työsopimuksen laatimisessa.

  • Lisätietoja Insinööriliitosta.

Mitä muuta saat?