JÄSENELLE

VRI vaikuttaa monien Insinööriliiton liittoyhteisön ja akavalaisten yhdistysten kautta edunvalvontaan. VRI:llä on hyvät suhteet Helsingin insinööreihin ja kattojärjestö Insinööriliittoon. VRI:n jäsenet toimivat luottamusmiehinä monissa yrityksissä omilla alueillaan. VRI:n jäsenet vaikuttavat YTN:n (Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö) yritysyhdistyksissä kuten VR Akavassa. Valtiolla luottamusmiehet asettaa JUKO ry julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö.

VRI:n asunto Pärnussa, Virossa ja mökki Levillä tarjoavat jäsenistölle etuhintaan virkistäytymismahdollisuuksia. VRI järjestää jäsenistölleen tapahtumia ja tarjoaa mahdollisuuksia osallistua vuotuisille VR Sähkötekniset STY ry:n järjestämille matkoille.

Insinööriliiton jäsenetuja ovat mm.

Työmarkkinaedunvalvonta, jonka tavoitteina on parantaa insinöörien palkkausta ja työehtoja sekä lainsäädännön että työ– ja virkaehtosopimusten kautta, lisätä jäsenten työllisyyttä, ammatillista arvostusta sekä kehittää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.
IF:n vakuutuspaketti (mm. matka- ja oikeusturvavakuutukset) ja alennukset vakuutuksista.
F-Securen tietoturvapalveluita etuhintaan.
Holiday Club -majoituksien verkkokaupan 15 % alennus.
OptiWatti, älykäs ratkaisu säästämään sähkölämmityksen kuluissa. Maksuton sähkölämmityksen säästökartoitus ja järjestelmän tilanneilla kaupan päälle vuotovahti (arvo 150€).
Aina edullisempi asuntolaina Danske Bankista.

Member+ on uusi akavalaisten jäsenetupalvelu. Yhteisten akavalaisten jäsenetujen lisäksi palvelussa on Insinööriliiton oma osio, johon on koottu liiton omia jäsenetuja. Member+ jäsenetupalvelusta löydät lisäksi muun muassa nämä edut:

mökit ja lomahuoneistot (Vierumäki, Kopparö, Ruska Ruka, Tahko, Vuokatti)
etuja pankki- ja vakuutuspalveluista (Danske Bank, If, Turva)
matkustamiseen ja lomailuun liittyviä etuja (Tallink Silja, Novasol, Lappean Loma)
hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä etuja (Keventäjät, Lifted.fi, GolfPassi)
erikoispalveluja (Shareit Blox Car, Kiho – Ajopäiväkirja, Priority Pass)